БЕСПЛАТНА ОБУКА МЛАДИХ ЗА МУЛТИМЕДИЈАЛНУ ПРОДУКЦИЈУ – ПРИЈАВЕ ДО 30. АПРИЛА

Мултимедијална продукција - бесплатна обука
Мултимедијална продукција - бесплатна обука

Мултимедијална продукција – бесплатна обука

Тродневна  обука  младих под називом: „Јачање компетенција младих за мултимедијалну продукцију“ , биће организована 17., 24. и 31. маја 2018. године, у Омладинском клубу града Сомбора, Венац Радомира Путника бр. 2, Сомбор.

Обука је бесплатна и сва три дана одвијаће се у времену од 15.00 до 20.00 часова. Локална самоуправа, као реализатор обуке, са партнерским организацијама, Сомборским едукативним центром и УГ „Сомборски омладински Боом“,  позива младе старости од 15 до 30 година да се за обуку пријаве до 30. априла.

Број учесника обуке је ограничен, а апликациони формулар за пријаву доступан је на сајту Сомборског едукативног центра www.sec.org.rs.

Младе ће обучавати  стручњаци из мултимедијалне продукције, а по завршетку обуке учесници ће добити потврду о учешћу у едукацији.

За учеснике обуке који живе у сомборским селима, обезбеђени су трошкови превоза.

Обука се организује у оквиру пројекта „Млад се промени, за посао покрени – унапређење запошљивости и подстицање запошљавања младих у Сомбору“, који финансијски подржава  Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Послови информисања и односа са јавношћу