БЕЗ ПРИВРЕДЕ НЕЋЕ БИТИ НИ КВАЛИТЕТНОГ ЈАВНОГ СЕКТОРА

 БЕЗ ПРИВРЕДЕ НЕЋЕ БИТИ НИ КВАЛИТЕТНОГ ЈАВНОГ СЕКТОРА

Градоначелница Града Сомбора Душанка Голубовић и прим. др Зоран Парчетић, председник Скупштине града, организовали су новогодишњи пријем за привреднике, представнике јавног сектора, Војске Републике Србије, невладиних и верских организација, те представнике медија.

Новогодишњи коктел је прилика да се на крају године сумирају резултати рада, али и да се упуте речи захвалности на сарадњи и помоћи у реализацији разних пројеката и акција чији је основни смисао и циљ, повећање добробити свих становника на територији града Сомбора, а посебно деце.

Председник Скупштине града прим. др Парчетић захвалио се привредницима који су донацијама помогли да се обнови већи број  дечјих игралишта.

  • Желим вам  добро здравље и срећу у 2017. години и надам се да међу вама има још људи добре воље који koktelће и у наредном периоду помоћи да извршимо поправку реквизита на  30-ак дечјих игралишта. Тиме ћемо нашим најмлађим суграђанима обезбедити безбрижније детињство – казао је др Парчетић.

Овакви сусрети су  прилика за захвалност свима који су допринели  бољитку Града.svi tim

  • Сусрет са привредницима, без обзира на то да ли су на локалном или државном нивоу, схватам као сусрет са неким ко је локалној самоуправи партнер. То кажем, јер без привреде неће бити ни квалитетног јавног сектора, нити квалитетних услуга јавног сектора. Због тога је један од наших приоритета развој привреде и економски развој уопште – истакла је градоначелница Душанка Голубовић.

Званицама се обратио и председник Привредног савета града Сомбора Димитар Павлевски који је представио рад савета и позвао привреднике на сарадњу, истичући да су све идеје  и иницијативе које доприносе развоју привреде добродошле.

Новогодишњи пријем за привреднике организован је 27. децембра 2016. године.