јан 03

ДЕЧАК АЛЕКСЕЈ ПРВА БЕБА У 2019. ГОДИНИ

Испред града Сомбора градоначелница Душанка Голубовић уручује чек у износу од 100.000 динара за прворођену бебу

Испред града Сомбора градоначелница Душанка Голубовић уручује чек у износу од 100.000 динара за прворођену бебу

Дечак Алексеј Селар је прва беба рођена 2019. године у породилишту Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ у Сомбору. Алексеј је напредна беба, тежак је 3,400 кг и дугачак 50 центиметара, а рођен је 1. јануара у 10 часова и 5 минута. Дежурни лекар је био специјалиста гинекологије и акушерства др Александар Терзић, шеф Акушерског одељења.

 Градоначелница града Сомбора Душанка Голубовић, Маји Рајнхарт, мајци малог Алексеја  уручила је поклон честитку у износу од 100.000,00 динара,  поклон честитка стигла је и од Савета за безбедност саобраћаја на путевима града Сомбора.

Поклон, беби-седиште за ауто, родитељима малог Алексеја уручили су испред Савета за безбедност саобраћаја Антонио Ратковић, заменик градоначелнице града Сомбора и председник Савета и Милан Глумац, начелник Одељења за саобраћај Полицијске управе Сомбор и члан Савета за безбедност саобраћаја.

Акција поделе беби-седишта за ауто наставља се и даље у 2019. години.

Данас је ауто седиште уручено и другорођеној беби са територије града Сомбора, а то је дечак Јован Вукадиновић из Сомбора, који је своју мајку Марију обрадовао, такође, 1. јануара у 21.15 часова.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација