апр 11

ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ХУМАНИТАРНИХ ПАКЕТА

Прим. др Зоран Парчетић, председник Скупштине града – брига о социјално најугроженијима мора бити континуирана

Почела је дистрибуција 550 хуманитарно-прехрамбених пакета за социјално најугроженије становнике сомборских села и салашких насеља.

Сомборски Црвени крст је почео достављање пакета сеоским месним заједницама, према евиденцији лица у стању социјалне потребе  Центра за социјални рад у Сомбору.

Дистрибуцији пакета присуствовао је прим. др Зоран Парчетић, председник Скупштине града Сомбора који је најавио брзу поделу друге транше пакета.

 „Пакети ће  у току два наредна дана  бити дистрибуирани месним заједницама и овом  поделом смо успоставили континуитет који смо планирали, тако да ће свака два месеца бити по  једна подела хуманитарних пакета. Састав пакета је непромењен у односу на раније, како по квалитету, тако и по вредности“, казао је др Парчетић и свим суграђанима честитао Ускрс, како  онима који Ускрс славе по јулијанском,  тако и онима који Ускрс славе по грегоријанском календару. Прим. др Парчетић је додао да се нада да ће хуманитарни прехрамбени пакети помоћи да и социјално најугроженији суграђани пријатније  проведу  ускршње празнике.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација