дец 21

ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНE

ДИСТРИБУЦИЈА ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНE

Дистрибуција последње, шесте транше прехрамбених пакета социјално угроженим лицима почела је 21. децембра, а 22. децембра свих 550 пакета биће достављено сеоским месним заједницама. Уз пакете су и спискови корисника према којима ће надлежни у месним заједницама пакете  уручивати.

Дистрибуцији пакета присуствовао је и прим. др Зоран Парчетић, председник Скупштине града Сомбора који је најавио да ће Град и у наредном периоду водити социјално одговорну политику.

  • Овом испоруком пакета становницима села и приградских насеља, испунили смо овогодишњи план. Као и у претходним испорукама,  и у овој последњој,  поделићемо 550 пакета,  што значи да смо током 2016. године поделили 3300 пакета најугроженијим житељима села и приградских насеља. Град ће и у наредном периоду наставити да води социјално одговорну политику, тако смо и у буџету за наредну годину планирали исти износ средстава за прехрамбене пакете – казао је прим. др Парчетић и свим корисницима социјалних услуга пожелео срећне предстојеће празнике.

Биљана Клипа, секретарка Црвеног крста Сомбор је нагласила да ће корисници прехрамбених пакета  који живе у салашком насељима, бити позвани да пакете преузму у просторијама Црвеног крста.

Званична интернет презентација