мај 26

ФЕСТИВАЛ АФИРМАЦИЈЕ УСПЕШНИХ ЖЕНА И ПОДСТРЕКА ДРУГИМ ЖЕНАМА ДА СЕ ИЗДИГНУ ИЗНАД СВИХ ПРЕПРЕКА

Сомборкама се обратила и градоначелница Душанка Голубовић

Сомборкама се обратила и градоначелница Душанка Голубовић

„Фестивал женских тајни“  чији су аутори новинарке, ТВ водитељке Весна Дедић и Сања Маринковић, синоћ је одржан у Сомбору.

У сали Градске куће, Сомборкама се прво обратила градоначелница Сомбора Душанка Голубовић која је навела да је организовање Фестивала покушај да се непосредније приступи женама и њиховим потребама, као и прилика да се истакну успешне жене из наше средине.

„Ово је прилика да представимо  успешне жене из наше средине које многи људи можда и не знају. Не знају колико су напора и труда уложиле у свој живот и све оно што је за њих вредно. Фестивал треба схватити као афирмацију жена како у друштвеном и јавном животу, тако и приватно. Жене треба да искажу све оно што оне заиста јесу, све своје способности и треба да буду покретачи и да помогну и другима да искажу најбољи део себе“, казала је градоначелница.

Као успешне Сомборке представљене су Александра Стојков, директор „Студија страних језика ЕЛА“, Љиљана Драгић, власница даротеке, Милена Стамболија, власница предузећа за декорацију и Милица Тепавац, уметнички фотограф, менаџер.

У разговору са Сомборкама учествовали су и Тања Курчубић, специјалиста козметологије и Синиша Убовић, тренер за лични развој и глумац.

„Универзална порука коју бисмо могли упутити јесте да – свака жена где год да живи и где год да ради и са каквом причом долази – има могућност да се издигне изнад свега, да уради нешто значајно на свом путу. Без обзира колико је некада тешко, важно је не одустајати и бити јачи од животних препрека“, навео је Убовић.

Фестивал је одржан под покровитељством града Сомбора, а у организацији Сање  Маринковић, Весне Дедић и Културног центра „Лаза Костић“ у Сомбору.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација