ИСПОРУЧЕНА ШЕСТА ТРАНША ПРЕХРАМБЕНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНА ЛИЦА НАСТАЊЕНА У СЕЛИМА

Примаријус др Зоран Парчетић председник Скупштине града Сомбора

Шеста транша прехрамбених пакета, задња транша за ову годину, упућена је данас из просторија Црвеног крста Сомбор за социјално угрожена лица настањена у насељеним местима на територији града Сомбора.

„Ради се и овог пута о 550 прехрамбених пакета које ће корисници социјалне помоћи преузети у месним заједницама  свог становања. Као и у претходним траншама, садржај пакета је исти, односно, пакети садрже по три килограма пиринча и шећера, четири килограма пасуља, три литре уља, тестенину, конзервирано поврће и друге прехрамбене потрепштине“, рекао је председник Скупштине града Сомбора  примаријус др Зоран Парчетић, који је присуствовао дистрибуцији прехрамбених пакета за социјално угрожена лица у селима.

„Надамо се да ће управо ови пакети омогућити нашим суграђанима да срећно и пријатно проведу наступајуће празнике. Зато свим корисницима и свим нашим суграђанима честитам наступајуће Божићне и Новогодишње празнике и желим много здравља и среће“ истакао је у својој честитки примаријус др Зоран Парчетић председник Скупштине града Сомбора.

Подела пакета данас је кренула од Стапара и Дорослова и у току ова два дана, четвртка и петка, испорука ће бити завршена, а последњи ће пакете добити корисници у приградским насељима.

Послови информисања и односа са јавношћу