ИЗВРШЕНА ПРИМОПРЕДАЈА РАДОВА НА ПОЈАЧАНОМ ОДРЖАВАЊУ АТАРСКОГ ПУТА У РАСТИНИ

Антонио Ратковић заменик градоначелнице града Сомбора, Градски вечћник задужен за комуналну област Мирослав Ковачић, Дарко Радуловић, већник за област пољопривреде и директор ЈКП „Простор“ Сомбор Горан Нонковић

Антонио Ратковић заменик градоначелнице града Сомбора, Градски већник задужен за комуналну област Мирослав Ковачић, Дарко Радуловић, већник за област пољопривреде и директор ЈКП „Простор“ Сомбор Горан Нонковић

Данас је у Растини извршена примопредаја радова на појачаном одржавању атарског пута у Растини, који је веома значајан за становнике Растине, с обзиром да је приближио гранични прелаз самом месту, а и за време зимских месеци када су екстремни услови, тј снежни наноси, овај пут ће им омогућити лакши прилаз самом месту.

На примопредаји радова а може се рећи и званичном отварању овог атарског пута присуствовали су осим представника извођача радова и надзорног органа и заменик градоначелнице града Сомбора Антонио Ратковић., Градски већник задужен за комуналну област Мирослав Ковачић, Дарко Радуловић, већник за област пољопривреде, као и директор ЈКП „Простор“ Сомбор Горан Нонковић и представници одељења за пољопривреду града Сомбора.

Обилазећи овај атарски пут у Растини приликом примопредаје радова Антонио Ратковић заменик градоначелнице града Сомбора, истакао је „ Ради се о атарском путу у дужини од 880 метара, а радове је финансирао град Сомбор заједно са Покрајинским секретаријатом за пољопривреду. Средства су добијена на конкурсу Покрајинског секретаријата, што доказује да само добром организацијом и планирањем можемо брзо да реагујемо и обезбедимо средства која нам могу помоћи да урадимо много тога на подручју града Сомбора. Извођач радова је В.Д. “Југокоп“ Подриње а надзор над радовима је извршило ЈКП „Простор“ Сомбор“, рекао је заменик градоначелнице Антонио Ратковић.

„Ово је за мештане Растине веома значајан пут, који као што видите је изузетно добро урађен. Предузеће  „Југокоп“ Подриње је урадио добар посао у задатим роковима а ми са градским већником за пољопривреду, одељењем за пољопривреду као и градском управом правимо један добар динамичан план, како би идуће године атарске путеве у нашем граду дигли на један виши ниво у смислу одржавања и опремања,  и то се не односи само на цементну стабилизацију коју смо урадили у Кљајићеву, него на овај ниво какав видимо овде у Растини. Иначе, Сомбор по величини атарских путева у дужини од 19.740 км је први у Србији.“ рекао је директор ЈКП „Простор“ Сомбор Горан Нонковић..

                                                                         Послови информисања и односа са јавношћу