окт 30

ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ АНТОНИО РАТКОВИЋ ОБИШАО ПОЛИГОН ЗА ОБУКУ ВОЗАЧА У СОМБОРУ

Обилазак полигона за обуку возача и новопостављеног стајалишта, заменик грдоначелнице Антонио Ратковић, градски већник за комуналну област Мирослав Ковачић, директор ЈКП „Простор“ Горан Нонковић

Обилазак полигона за обуку возача и новопостављеног стајалишта, заменик градоначелнице Антонио Ратковић, градски већник за комуналну област Мирослав Ковачић, директор ЈКП „Простор“ Горан Нонковић

Град Сомбор и Градска управа града се труде да свим грађанима омогуће безбедно учешће у Саобраћају. Како би то било могуће потребно је обезбедити добре саобраћајнице, али и могућност да се младим возачима омогући добар полигон за учење како саобраћајних прописа тако и самог управљања возилом.

Полигон за младе возаче у Сомбору, тако опремљен има мало који град у Србији, речи су инструктора вожње који овде обучавају своје ученике, а  како би се овај полигон учинио још бољим радници  ЈКП „Простор“ су  ових дана завршили једно стајалиште на полигону, под којим заштиту од временских услова, кише или снега могу да нађу сви они који дођу на обуку за вожњу.

Полигон за обуку возача и новопостављено стајалиште ( тј. одмориште ) обишли су данас  заменик градоначелнице Антонио Ратковић, Мирослав Ковачић већник за комуналну област, директор ЈКП „Простор“ Горан Нонковић као и представници овог предузећа који је и извео  радове на постављању стајалишта.

                                                                            Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација