дец 14

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О НАКНАДИ ЗА ТЕКУЋЕ ОДРЖАВАЊЕ ЗГРАДА И НАКНАДЕ ЗА РАД ПРИНУДНОГ УПРАВНИКА У СТАМБЕНИМ ЗГРАДАМА – ДО 18. ДЕЦЕМБРА

Јавна расправа о Нацрту одлуке о утврђивању минималне накнаде за текуће и инвестиционо одржавање зграда и накнаде за рад принудног управника у стамбеним и стамбено-пословним зграда на територији града Сомбора почела је 12. децембра и трајаће до 18. децембра 2017. године.

Последњег дана расправе, 18. децембра 2017. године,  у времену од 10.00 до 11.00 часова, у сали 108, први спрат – зграда локалне самоуправе, Трг цара Уроша 1, Сомбор, одржаће се јавна презентација  Нацрта одлуке, када ће заинтересовани учесници моћи и лично да упуте предлоге и сугестије.

Koментаре, предлоге и сугестије, грађани могу упутити, најкасније до 18. децембра 2017. године, и електронским путем достављањем предлога на е-маил: zlaslo@sombor.rs

Нацрт одлуке  о утврђивању минималне накнаде за текуће и инвестиционо одржавање зграда и накнаде за рад принудног управника у стамбеним и стамбено-пословним зграда на територији града Сомбора доступан је овде.

                                                             Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација