феб 25

ЛАБАРАТОРИЈА МЕДЛАБ СЕ ХУМАНОМ АКЦИЈОМ ПРИДРУЖИЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА ГРАДА

„Ово је, свакако, добра прилика да превентивно утичемо на здравље грађана и да на тај начин промовишемо здраве стилове живота“ рекла је градоначелница

„Ово је, свакако, добра прилика да превентивно утичемо на здравље грађана и да на тај начин промовишемо здраве стилове живота“ рекла је градоначелница

У оквиру обележавања Дана града Сомбора лабораторија „Медлаб“ Сомбор   спровела је хуманитарну акцију бесплатне анализе глукозе и липидног статуса у крви, намењену пензионерима са најнижим примањима у Сомбору.

Овој хуманитарној акцији присуствовала је градоначелница града Сомбора Душанка Голубовић и др сци. мед. Милан Убавић, оснивач МЕДЛАБ-а.

Поздрављајући присутне чланове удружења пензионера градоначелница је истакла да је ово акција пре свега  друштвено одговорне компаније МЕДЛАБ из Новог Сада намењена нашим најстаријим суграђанима. “Ово је свакако добра прилика да превентивно утичемо на здравље грађана и да захваљујући на тај начин промовишемо здраве стилове живота. Задовољство је имати једну компанију која има седиште у Новом Саду али препознаје потребе наших суграђана и жели да кроз ове промотивне акције обележи Дан града“ рекла  је градоначелница Душанка Голубовић.

 „Једна од основних вредности наше компаније, од самог оснивања до данас, је друштвено одговорно пословање и понашање које подразумева и одговоран однос према заједници у којој послујемо. У том циљу креирали смо филантропски пројекат “Заједно до здравља”  који реализујемо у свим градовима и општинама на територији АП Војводина у којима послујемо. Традиционално у Сомбору радимо комплетну крвну слику, анализу глукозе и липидног статуса како би смо скренули пажњу нашим пацијентима старије доби да се здравије хране“ истакао је др сци. мед. Миланом Убавићем, оснивачем МЕДЛАБ-а.

Акцијом бесплатне анализе глукозе и липидног статуса у крви обухваћено је 30 пензионера и реализовала се у просторијама Удружења пензионера, Венац Петра Бојовића 20.

                                                                         Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација