МЕШТАНИ БАЧКОГ БРЕГА У АКЦИЈИ „ОЧИСТИМО СВОЈЕ СЕЛО“

 Члан Градског већа за област екологије и заштите животне средине, Слободан Станић, данас је присуствовао организованој акцији чишћења насељеног места Бачки Брег, под називом „Очистимо своје село“. Акција се организује у сарадњи Одељења за екологију и заштиту животне срединестановницима и месним заједницама, насељених места са сомборске територије.  

Градски већник Станић је изјавио да је важно да се сви укључе у акцију како би очистили место где живимо, доприносећи тако лепшем окружењу, подижући свест младима о значају екологије.

„Месна заједница „Бачки Брег“ је прва започела акцију уређења свог насељеног места. Ово је почетак једног новог пројекта, у коме ће Град Сомбор са свим месним заједницама организовати акције како би се  у наредном периоду очистила сва села, као и град Сомбор“, изјавио је градски већник Станић.

У акцији чишћења Бачког Брега, учествовала је Месна заједница „Бачки Брег“, ђаци ОШ „Моше Пијаде“, Удружење грађана „Брежанке“ и Удружење грађана „Натура“, а по завршетку акције, у дворишту Месне заједнице, организовано је дружење уз закуску за све учеснике.