НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА ОСВАЈАЧИ МЕДАЉА ИЗ РЕДОВА ПУ СОМБОР

Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, уприличио је пријем припадницима ПУ Сомбор, након што су на 10. по реду Спортским играма полиције, у Врњачкој Бањи, остварили сјајне резултате. Такмичење је одржано у организацији Спортског савеза Србије и Министарства унутрашњих послова, а учествовало је око 1.300 припадника полиције.


Градоначелник Ратковић честитао им је на успеху и обећао да ће Град обезбедити и више термина за тренинге, како би припадници полиције у континуитету наставили са добрим резултатима.


Пријему је присуствовао и начелник ПУ у Сомбору, Саша Дмитрашиновић, који је нагласио да је веома поносан на све који су учествовали и који су достојно представили Сомборску Полицијску управу.


У дисциплини Kупер прво место освојила је Жељка Ђуричић, док је у трци на 400 метара, треће место освојила Мирослава Миљановић. Kада су у питању екипна такмичења, одбојкашка екипа освојила је друго место, а мешовиту одбојкашку екипу чинили су Ален Бурсаћ, Јасна Маријановић, Младен Девчић, Радмила Петровић, Радивоје Перовић, Вељко Манојловић, Милана Дошен и Немања Ђуричић.