мај 27

НОВА МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА ВЕЋУ ЕФИКАСНОСТ

В.д. директор ЈКП „Зеленило“ Момир Миоковић предочио је градоначелници Душанки Голубовић и градском већнику Мирославу Ковачићу о каквим се машинама ради

В.д. директор ЈКП „Зеленило“ Момир Миоковић предочио је градоначелници Душанки Голубовић и градском већнику Мирославу Ковачићу о каквим се машинама ради

Јавно комунално предузеће „Зеленило“ Сомбор  модернизовало је своју механизацију са четири нове машине за кошење траве, од којих свака замењује по 10 радника. Тим поводом градоначелница Сомбора Душанка Голубовић  посетила је данас ЈКП „Зеленило“ Сомбор.

В.д.  директора  ЈКП  „Зеленило“ Момир Миоковић предочио је градоначелници да се ради о изузетно добрим машинама,  које су у комуналним круговима најпризнатије и најтраженије. Вредност ове четири машине је 11.390.000,00 динара. Од тог износа субвенција града износи 10.000.000,00 дин.

„Градско Зеленило овом куповином модернизовало је своју механизацију са ове четири машине за кошење траве, од којих свака замењује по 10 радника. Ово је, веома значајно, с обзиром на повећање површина које се косе, али и на временске услове током рада“ рекао је Миоковић и додао да су машине намењене за кошење великих површина, тако да у току дана могу да пређу по 100.000 квадратних метара.

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и градски већник за комуналну област Мирослав Ковачић на лицу места су се уверили у квалитет и ефикасност ових нових машина које ће допринети лепшем изгледу нашег града.

                                                                         Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација