окт 29

НОВЕ ЛОПТЕ ЗА ФУДБАЛЕРЕ ИЗ КЉАЈИЋЕВА

Нове лопте за фудбалере из Кљајићева

Нове лопте за фудбалере из Кљајићева

Промоција спорта као здраве животне навике, укључивање што већег броја деце у спортске активности, не само у граду, већ и у селима, један је од важних задатака на коме Град континуирано ради. С тим у вези, Зоран Рус, председник Скупштине Града Сомбора, и Зоран Бојић, председник сомборског Спортског савеза, уручили су Фудбалском клубу „Кордун“ из Кљајићева 15 нових лопти. Овај клуб основан је 1947. године и тренутно се такмичи у Подручној лиги Сомбор.

„Поред великог броја бесплатних спортских програма за децу, жене и особе са инвалидитетом и сметњама у развоју, данас је започело и опремање спортских клубова на територији Града Сомбора. Ову акцију спровели смо у циљу побољшања услова рада спортских клубова. Морам да нагласим да она није једина и да ће их убудуће бити још“ истакао је Зоран Рус и нагласио да Градска управа све акције спроводи у сарадњи са Спортским савезом Града Сомбора.

Представници ФК „Кордун“ из Кљајићева захвалили су се на донацији и изразили наду да ће својим добрим резултатима додатно ојачати клуб, те и повећати број нових младих фудбалских нада у селу.

Званична интернет презентација