нов 16

ОД 20. ДО 24. НОВЕМБРА ЗАВРШНО ГЛАСАЊЕ ЗА ПРЕДЛОГЕ ПРОЈЕКАТА ГРАЂАНА У ОКВИРУ КРЕИРАЊА БУЏЕТА ЗА 2018. ГОДИНУ

Анкетни листић са предлозима

Завршно гласање за предлоге пројеката за које су, у фази прикупљања предлога, грађани доставили највећи број упитника, одвијаће се од 20. до 24. новембра 2017. године до 13.00 часова.

 

 

 

 

На флајеру (гласачком листићу) биће следећа три предлога:

  1. КЉАЈИЋЕВО – реконструкција вртића  ПУ „Вера Гуцуња“
  2. СОМБОР – изградња лифтова,  у згради Градске управе („Жупанија“) и Градској кући,  прилагођених за превоз особа које користе инвалидска колица и особа које се отежано крећу
  3. СОМБОР – реконструкција дечјег игралишта и парка у улици Вере Гуцуње

Гласаће се путем заокруживања броја на флајерима који ће се, као и гласачка кутија, налазити у Градском услужном центру Градске управе града Сомбора (приземље зграде „Жупаније“, Трг цара Уроша 1, Сомбор), као и електронским путем.

Код гласања електронским путем, са ЈЕДНЕ е-маил адресе моћи ће се гласати само ЈЕДНОМ, a анкетни листићи ће се прослеђивати на е-маил:  participativno@sombor.rs

Грађани ће, 24. новембра 2017. године, моћи гласати и на Тргу Светог Ђорђа, у времену од 10.00 до 11.00 часова где ће бити постављена гласачка кутија са флајерима.

Да подсетимо,  за три предлога на листићу стигао је највећи број упитника и то за предлог реконструкције вртића и забавишта у Кљајићеву достављено је 565 упитника, за предлог изградње лифтова 220, а за предлог реконструкције дечјег игралишта  и парка у улици Вере Гуцуње 14 упитника.

                                                    Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација