сеп 20

ОДРЖАН ДРУГИ САЈАМ ПЕНЗИОНЕРА

Други Сајам пензионера у Сомбору, отворио заменик градоначелнице Антонио Ратковић

Други Сајам пензионера у Сомбору, отворио заменик градоначелнице Антонио Ратковић

У организацији градског удружења пензионера Сомбор и уз подршку града Сомбора, данас је у Сомбору одржан Други  Сајам за пензионере.

Сајам је одржан у Спортском центру Соко, а званично га је отворио заменик градоначелнице Сомбора Антонио Ратковић, који је, поздрављајући домаћина организатора, као и излагаче и посетиоце, истакао да је изузетно задовољан што у Сомбору постоји сајам који се односи на пензионере, управо из разлога што је ово најзанемаренија популација у граду, а локална самоуправа ће се потрудити да се та ситуација поправи и учини другачијом у будућности.

„Ја морам да изразим захвалност организатору на једној оваквој манифестацији, која се већ другу годину заредом организује у нашем граду. Ја сам сигуран да ће ово прерасти у традицију а град Сомбор ће вам увек бити поуздан партнер“, рекао је Ратковић.

Сајам за пензионере се организује са циљем да се подигне друштвена свест о важности унапређења здравог и активног старења, као и да се пензионерима приближе могућности и начини да квалитетније и креативније користе своје слободно време, истичу организатори.

Посетиоци сајма су имали прилику да у једном дану обаве низ бесплатних прегледа, да се упознају са бројним медицинским и фармаколошким препаратима, да се информишу о раду институција намењених старијој генерацији, као и да уживају у забавном делу програма који су припремили ученици Музичке школе „Петар Коњовић“ и чланови удружења пензионера Сомбор.

                                                                   Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација