ОДРЖАН ПИОНИРСКИ И ЈУНИОРСКИ КУП У ПЕЦАЊУ РИБЕ НА ПЛОВАК

У организацији Удружења спортских риболоваца „Поштар“ из Сомбора, уз подршку Спортског савеза града Сомбора и Града Сомбора, данас је организовано такмичење у пецању рибе на пловак, 17. Пионирски куп „Пионир 2024“ и 14. Jуниорски куп „Јуниор 2024“. Тим поводом, малишане који су дошли да покажу своје знање и умеће у пецању, али и да се друже са својим вршњацима у природи, посетили су градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић, чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство Антонија Нађ Косановић, председник Спортског савеза града Сомбора Милош Мијић и представници Месне заједнице „Стара Селенча“.

У пратњи организатора, градоначелник Ратковић је обишао младе такмичаре и искористио прилику да поразговара са њима и пожели им пуно успеха у пецању, али и доброг дружења и забаве.

Према речима организатора такмичења Зорана Пејића, од следеће године, такмичење за пионире носиће назив Пионирски куп „Милица Ракић“, односно по девојчици која је са три године изгубила живот током НАТО бомбардовања СР Југославије 1999. године.