ОДРЖАНА 13. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

Одржана 13. седница Градског већа
Одржана 13. седница Градског већа

Одржана 13. седница Градског већа

Градско веће града Сомбора одржало је 13. седницу у уторак, 17. новембра. Седницом је председавао градоначелник Антонио Ратковић, а чланови Већа одлучивали су о 4 тачке дневног реда.

Између осталог, на 13. седници Градско веће прихватило је извештај о извршењу Одлуке о буџету Града Сомбора за 2020. годину за период јануар-септембар.

Текући приходи буџета града су у наведеном периоду остврени у износу од 2.069.172.171 динара, док су буџетски расходи извршени у износу од 2.043.593.988 динара.

У извештају је закључено да су све функције корисника очуване, а обавезе преузете Одлуком о буџету за текућу годину сервисиране, без обзира на проглашење епидемије у нашој земљи и тешку епидемиолошку ситуацију која нас је пратила од марта месеца, због чега је Влада Републике Србије предузела низ економско-фискалних мера са циљем помоћи привреди и становништву.

Извештај о извршењу Одлуке о буџету Града Сомбора за 2020. годину за период јануар-септембар наћи ће се пред одборницима на наредној седници Скупштине града.