мај 12

ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ У СОМБОРУ ДОМАЋИН „УЧИТЕЉИЈАДЕ 2017“

„Учитељијаду“ је отворила Александра Рашета, представник студентског парламента

На „Учитељијади 2017“, од 12. до 14. маја, у Сомбору ће се у неколико спортских дисциплина и беседништву надметати студенти Учитељског факултета (УФ) у Београду, УФ – Ужице, Факултета педагошких наука у Јагодини, УФ – Врање, УФ – Лепосавић, Педагошког факултета у Бијељини и домаћини – студенти Педагошког факултета у Сомбору.

Студенте је поздравио декан проф. др Жељко Вучковић који је казао да факултет није само место на којем се учи, на којем се пишу научни радови и изводи настава.

„Факултет је место сусрета, заједништва, пријатељстава и надам се да ћемо ове вредности заједно потврдити“, обратио се студентима декан Вучковић и пожелео им много успеха у активностима које их у оквиру „Учитељијаде“ очекују.

Студентима је речи добродошлице, испред локалне самоуправе упутила и Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, деце и омладине.
„Част нам је да се „Учитељијада“ одржава у Сомбору, свима желим пуно спортске среће, да поштујете фер-плеј правила и да се лепо дружите. Сигурна сам да ће сомборски студенти бити добри домаћини и да ће гостима показати све чаролије овог града. Надам се да ћете се кући вратити са много лепих познанстава и успомена“, поздравила је студенте Нађ Косановић.

„Учитељијаду 2017“ је отворила Александра Рашета, представник студентског парламента.

Најављено је да ће домаћин сусрета студената 2018. године бити Педагошки факултет у Бијељини.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација