апр 22

ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО – ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА

У  среду, 24. априла 2019., са почетком у 13 часова, у просторијама Пољопривредне стручне службе у Сомбору, Стапарски пут 35, биће одржан панел са темом „Изазови и потенцијали развоја ММСПП  из угла приступа изворима финансирања“.

Позивају се сви заинтересовани предузетници, представници микро, малих и средњих предузећа да присуствују дискусији и активно учествују у размени идеја и предлога за унапређење извора финансирања  и приступа финансијама на локалном, али и националном нивоу у Републици Србији.

Главна реч панела биће посвећена проблемима са којима се суочавају предузетници, како на почетку пословања, тако и у каснијим фазама развоја, са фокусом на изворе и приступ финансирања. Свесни смо да данас финансије представљају главни изазов при покретању посла па ћемо у оквиру панела причати о овом, али и о другим алтернативним начинима и приступима финансирања.

Панел се организује у оквиру пројекта „Унапређење капацитета мреже ЕНЕЦА предузетника за лобирање и фацилитацију приступа финансијама“ који спроводи ЕНЕЦА у сарадњи са УСАИД Пројектом сарадње за економски развој.

Агенду састанка можете погледати овде.

Званична интернет презентација