ПРИЈЕМ ГРАЂАНА КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА СОМБОРА

Градоначелник Антонио Ратковић

Локална власт Града Сомбора, желећи да изађе у сусрет потребама својих суграђана, отвориће своја врата, тако да ћете бити у прилици да се лично обратите градоначелнику Сомбора Антониу Ратковићу и заменици градоначелника Љиљани Тици.

Фебруарски пријем грађана одржаће се у четвртак, 25.2.2021. године у згради Жупаније, први спрат, у времену од 8 до 12 часова, када ће градоначелник примати заинтересоване грађане који желе да разговарају о различитим темама из делокруга рада локалне самоуправе, о проблемима и недоумицама које се односе на свакодневни живот у месним заједницама и граду, као и о томе на који начин Град Сомбор може да помогне.

Грађани који желе састанак са градоначелником, треба да закажу пријем позивом на број телефона 025/468-133, или путем електронске поште на мејл адресу: prijemgradjana@sombor.rs, најкасније до 20. у текућем месецу. Уколико се пријем заказује путем електронске поште, потребно је навести име и презиме, као и кратак опис теме, или опис проблема због ког грађани желе сусрет са градоначелником.