РЕАЛИЗОВАНИ ПРОЈЕКТИ ПАРТИЦИПАТИВНОГ БУЏЕТИРАЊА У МЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА „ГОРЊА ВАРОШ“ И „БЕЗДАН“

Град Сомбор наставља са реализацијом пројеката партиципативног буџетирања, а тим поводом, завршене радове у Месној заједници „Горња Варош“, у присуству представника Месне заједнице и извођача радова испред ЈКП „Зеленило“ Сомбор, обишао је члан Градског већа за област финансија и привреде Сава Дојић. Током обиласка завршених радова на постављању уличне расвете и пратећег мобилијара поред бициклистичко – пешачке стазе која пролази поред реке Мостонге, а која је изграђена у оквиру партиципативног буџетирања прошле године, градски већник Дојић је искористио прилику да се информише , како о овом, тако и о наредним пројектима који ће се реализовати у овој години.

Када је реч о реализацији пројеката партиципативног буџетирања, завршени су и радови на постављању спортске мултифункционалне ПВЦ подлоге на рукометном терену у Основној школи „Братство јединство“ у Бездану. Тим поводом, радове је у присуству представника Месне заједнице „Бездан“ и директорице школе Кларе Францие Ђолаи, обишао градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић са сарадницима, градским већницима Анитом Стојаков и Савом Дојићем. Нова подлога ће у значајној мери смањити потенцијалне повреде ђака током физичке активности, а поред ученика ове школе, спортски терен ће користити и други спортисти и рекреативци.

„Данас смо завршили још два пројекта из партиципативног буџетирања. У МЗ „Горња Варош“ смо осветлили бициклистичко – пешачку стазу која иде уз реку Мостонгу и опремили је са потребним мобилијаром. ОШ „Братство јединство“ у Бездану је добила нову подлогу за рукометно игралиште које ће користити како ученици школе, тако и спортисти из Бездана“, рекао је градски већник Сава Дојић током обиласка завршених радова.

Извођач радова на постављању мултифункционалне ПВЦ подлоге у ОШ „Братство јединство“ Бездан је „MUSCULUS“ д.о.о. Београд.