јун 06

Саопштење за јавност поводом проглашења Изборне листе ВОЈВОЂАНСКИ ФРОНТ-уједињени за демократски Сомбор (Лига социјалдемократа Војводине, Војвођанска партија, Заједно за Војводину, Демократски савез Хрвата у Војводини)

На седници Изборне комисије града Сомбора, одржаној дана 05. јуна 2020. године проглашена је Изборна листа ВОЈВОЂАНСКИ ФРОНТ-уједињени за демократски Сомбор (Лига социјалдемократа Војводине, Војвођанска партија, Заједно за Војводину, Демократски савез Хрвата у Војводини) коју је 05. јуна 2020. године поднела Коалиција: ВОЈВОЂАНСКИ ФРОНТ – уједињени за демократски Сомбор за изборе за одборнике у Скупштину града Сомбора, расписане за 21. јун 2020. године.

Уз Изборну листу поднето је укупно 638 правно ваљаних оверених изјава бирача да подржавају наведену изборну листу са предложених 21 кандидатом за одборнике у Скупштину града Сомбора.

На седници је донето и Решење о неиспуњењу услова за одређивање представника подносиоца Изборне листе у проширени састав Изборне комисије града Сомбора и бирачких одбора, с обзиром на то да није предложено најмање 2/3 кандидата од укупно 61 одборника који се бира у Скупштину града.

Званична интернет презентација