сеп 25

„СОМБОР ЈЕ РОЗЕ“ КОНЦЕРТ СЕРГЕЈА ЋЕТКОВИЋА

Поводом октобра, Међународног месеца борбе против рака дојке, у недељу 29. септембра, са почетком у 18 часова на тргу Светог Тројства у Сомбору, одржаће се бесплатан концерт Сергеја Ћетковића под називом „Сомбор је розе“. Организатор розе концерта је компанија „Авон“ уз подршку града Сомбора и Друштва за борбу против рака, а у оквиру Авон Акције за борбу против рака дојке, за здравље свих жена певаће Сергеј Ћетковић.

Авон Акција за борбу против рака дојке у Србији ове године обележава 15 година постојања. Целокупан бруто профит од продаје производа са ружичастом врпцом издваја се за програме у оквиру Акције за борбу против рака дојке, а ове године највећи допринос оствариле су Авон Даме са продајне Зоне 9, са центром у Сомбору, и тако довеле овај велики догађај у свој град. Концерт у Сомбору трећи је у низу, а до сада су свој град у розе бојили Ниш и Крагујевац.

Бесплатним концертом створена је прилика да се у опуштеној атмосфери, у друштву блиских особа женама пошаље важна порука – рак дојке, најчешће малигно обољење код жена, излечив је у преко 90% случајева уколико се открије на време.

Позивамо вас да обучете или понесете нешто розе и да нам се придружите у преношењу ове значајне поруке у друштву жена до којих вам је стало!

Пре концерта у оквиру обележавања месеца борбе против рака  на шеталишту поред Великог бачког канала у 16 часова, одржаће се шесто издање трке „Даме трче“ и „Трке за срећније детињство“

                                                                             Послови Информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација