мар 02

СТАНОВНИЦИ АЛЕКСЕ ШАНТИЋА ИМАЛИ ПРИЛИКУ ДА СЕ ОБРАТЕ ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ

Градоначелница Душанка Голубовић са тимом сарадника у Алекса Шантићу

Градоначелница Душанка Голубовић са тимом сарадника у Алекса Шантићу

У оквиру акције под називом „Отворени дани“ која се одржава сваке прве суботе у месецу у некој другој месној заједници, у суботу 2. марта градоначелница Сомбора Душанка Голубовић је са тимом својих сарадника била у МЗ Алекса Шантић. Грађани који су желели лично да разговарају са градоначелницом и изнесу јој своје проблеме, захтеве, предлоге као и недоумице могли су то да ураде у просторијама ове месне заједнице.

Становници Алексе Шантића највише су били заинтересовани за ствари које се тичу побољшања живота у њиховој локалној заједници. Велики број питања се односио на комуналну област, уређење села, одржавање путева и повезивање са различитим удружењима како би се обогатио садржај у овом месту. Градоначелница и њен тим дали су одговоре на многобројна питања везана за проблем водоснабдевања, асфалтирање улица и тротоара, уређење просторија од значаја за локална удружења, а било је наравно и молби за решавање личних проблема појединих мештана.

На позив оца Пере Анђелића, градоначелница је са тимом својих сарадника на крају ове посете имала прилику да види и новоосликан иконостас у православном храму насеља Алекса Шантић.

Састанку су осим градоначелнице Душанке Голубовић присуствовали и, начелница градске управе града Сомбора Хелена Роксандић Мусулин,  градски већник задужен за комуналне делатности и инвестиције Мирослав Ковачић, начелник Одељења за комуналне делатности, имовинско-правне и стамбене послове Игор Латас, директор ЈКП „Простор“ Сомбор Горан Нонковић и директорица ЈКП „Водоканал“ Сомбор Јасмина Бобић.

Како би изашли у сусрет потребама грађана, градоначелница ће наставити да обилази месне заједнице града Сомбора. Грађани који нису у могућности да дођу на ове састанке, а имају жељу да се обрате градоначелници своја питања могу упутити писаној форми и предати у своју месну заједницу, или на мејл адресу otvorenidani@sombor.rs након чега ће одговор од градоначелнице добити у писаној форми на своју кућну адресу.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација