авг 03

СТАНОВНИЦИ СТАПАРА ИМАЛИ ПРИЛИКУ ДА СЕ ОБРАТЕ ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ

Члан Градског већа за област комуналних делатности Мирослав Ковачић, директор ЈКП "Зеленило" Горан Нонковић, градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, начелница Градске управе Хелена Роксандић Мусулин, извршни директор пословног система ЈКП "Водоканал" Озрен Ковачић и директор ЈКП "Зеленило" Момир Миоковић

Члан Градског већа за област комуналних делатности Мирослав Ковачић, директор ЈКП „Зеленило“ Горан Нонковић, градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, начелница Градске управе Хелена Роксандић Мусулин, извршни директор пословног система ЈКП „Водоканал“ Озрен Ковачић и директор ЈКП „Зеленило“ Момир Миоковић

Акција под називом „Отворени дани“, која се одржава сваке прве суботе у месецу у некој другој месној заједници, у суботу 03. августа одржана је у просторијама месне заједнице Стапар. Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић је са тимом својих сарадника примила двадесетак грађана који су желели лично да разговарају са њом и изнесу своје проблеме, захтеве, предлоге и недоумице.

Становнике Стапара највише је интересовало одржавање путева, асфалтирање улица, уређење банкина, чишћење атмосферских канала и изградња пута Стапар-Сивац. Било је и питања која се тичу уређења „швапског“ и „лазаренског“ гробља. Предложено је и озелењавање атарских путева, што је свакако уврштено у план изградње пута Стапар-Сивац. Грађани овог насељеног места су, такође, изнели потребу да се реши одлагање кабастог отпада, а градоначелница и њен тим су представили решење у виду постављања контејнера који би служили у те сврхе током целе године, а реализација ће ускоро почети. Било је речи и о уређењу централног сеоског парка, уређењу зеленила и постављању нових клупа. Похваљена је реконструкција Стапарског пута у Сомбору, као и рад ЈКП „Зеленило“ и  ЈКП „Простор“. Неколико грађана обратило се градоначелници Душанки Голубовић са молбама за решавање личних проблема.

Састанку су присуствовали и начелница Градске управе града Сомбора Хелена Роксандић Мусулин, градски већник задужен за комуналне делатности и инвестиције Мирослав Ковачић, директор ЈКП „Простор“ Сомбор Горан Нонковић, извршни директор пословног система ЈКП „Водоканал“ Сомбор Озрен Ковачић и в.д. директор ЈКП „Зеленило“ Сомбор Момир Миоковић.

Након састанка градоначелница, сарадници и представници Савета месне заједнице Стапар обишли су парк како би видели шта и како би могло да се уреди.

Како би изашла у сусрет потребама грађана, градоначелница ће наставити да обилази месне заједнице Града Сомбора. Следећи овакав састанак одржаће се 07. септембра у месној заједници Дорослово. Грађани који нису у могућности да дођу на ове састанке, а имају жељу да се обрате градоначелници, питања у писаној форми могу предати у своју месну заједницу, или послати на мејл адресу otvorenidani@sombor.rs, након чега ће одговор од градоначелнице добити у писаној форми на своју кућну адресу.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација