феб 20

У СОМБОРУ ОТВОРЕНО ПРЕДСТАВНИШТВО КОМПАНИЈЕ „RTI“ – ДИСТРИБУТЕРА ПОЉОПРИВРЕДНИХ МАШИНА

Део тима компаније „РТИ“

У индустријској зони Сомбора,  новосадска компанија „RTI“ д.о.о. отворила је продајни центар.  Ова компанија је дистрибутер пољопривредних машина:  „штајер“, „крамер“, „потинџер“ и других, а дистрибутер је и  моторних уља и мазива марке „пакело“ и „мотоил“ за Србију

Отварању  представништва у Сомбору присуствовала је градоначелница Сомбора Душанка Голубовић са сарадницима која је поводом отварања  продајног центра „RTI“ д.о.о.  изјавила да је реч о инвестицији која је важна за град.

„Сомбор, првенствено као пољопривредни крај  имао је  и потребу да омогући становништву да пољопривредну  механизацију набави  у свом граду. Надам се да ће то пољопривредни произвођачи препознати и да ће долазити овамо, не само ради куповине, већ и ради едукације и ради информација о иновацијама које постоје. Надам се  и да ћемо сви заједно имати бољи резултат,  да ћемо користити средства ИПАРД  фондова и државна средства и да ће пољопривреда у овом крају заиста бити на завидном нивоу“, казала је градоначелница и позвала све  који желе да инвестирају у Сомбору,  да то и учине.

„Простора за нове инвестиције  има, имамо и  добре понуде и надам се да ће ово бити прва инвестиција у 2018. години“, истакла је Голубовић.

Сузана Миковић, директорка предузећа из Новог Сада, захвалила се на сарадњи локалној самоуправи при отварању   представништва и истакла да је „продајни центар место где се може затражити стручна помоћ.“

Горан Мицковић, директор  продаје  је рекао да „RTI“, осим сомборског  има још пет продајних центара у којима је радно време од 8.00 до 16.00 часова.

„У понуди имамо тракторе за мала газдинства која обрађују до 10 ха, али и машине потребне за власнике великих имања која обрађују више хиљада хектара“, казао је Мицковић и позвао пољопривредне произвођаче да дођу сомборски центар јер се код њих информација не наплаћује.

Продајни центар је отворен 16. фебруара 2018. године у оквиру програма обележавања Дана града Сомбора.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација