У ТОКУ МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР У ФУДБАЛУ ЗА МЛАЂЕ УЗРАСНЕ КАТЕГОРИЈЕ

У организацији Академије фудбала Сомбор, на Градском стадиону у Сомбору, почео је Међународни турнир у фудбалу за млађе узрасне категорије од 2012-2016. годишта. Такмичење је званично отворио градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић, пожелевши пуно среће и успеха свим екипама и такмичарима који учествују.

„Драга децо, фудбалери и фудбалерке, данас резултат није битан, већ је битно да се ви данас овде лепо дружите, играте и упознате, а резултати су мање важни. Самим тим што сте одлучили да дођете данас овде, ви сте сви победници, јер бавите се спортом и здравим начином живота. Хвала организатори и свима вама који сте дошли и желим вам пуно успеха у такмичењу“, рекао је градоначелник Ратковић.

Преко 80 екипа и 700 такмичара из Мађарске, Хрватске и Србије, показаће своје знање и фудбалско умеће, а такмичење ће трајати два дана.

Младе такмичаре су поздравили и чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство Антонија Нађ Косановић и председник Спортског савеза града Сомбора Милош Мијић, пожелевши им пуно успеха и спортске среће.