У ТОКУ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ АМБУЛАНТИ У КОЛУТУ И БАЧКОМ БРЕГУ

У току су радови на уређењу амбуланти Дома здравља „Др Ђорђе Лазић“ у Колуту и Бачком Брегу. Тим поводом, радове су обишли чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област финансија и привреде Сава Дојић и начелница Градске управе Јелена Велебит, у присуству народне посланице и директорице Дома здравља „Др Ђорђе Лазић“ Емеше Ури.

Када је реч о радовима у Колуту, постављена је нова ПВЦ столарија, замењени су олуци, а тренутно се кречи унутрашњост објекта и уређује дворишна фасада. Када је реч о амбуланти у Бачког Брегу, радови подразумевају кречење унутрашњих просторија и постављање потпуно нове електроинсталације.

Поред ових, у наредним данима ће почети и радови на уређењу амбуланти у Кљајићеву и Бездану. У Кљајићеву ће бити реконструисана фасада, док ће у Бездану бити замењени прозори.

Као и претходних година, локална самоуправа наставља са уређењем сеоских амбуланти, како би наши суграђани и медицинско особље имали што боље услове, како за здравствене прегледе, тако и за рад.