УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ НАЈУСПЕШНИЈИХ МЛАДИХ СПОРТИСТА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА СОМБОРА

Данас је у згради Скупштине града Сомбора, градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, заједно са чланицом Градског већа задуженом за област спорта, деце, омладине и здравства, Антонијом Нађ Косановић, те председником Спортског савеза града Сомбора, Зораном Бојићем, уприличио пријем за младе спортисте и ученике основних и средњих школа са територије града Сомбора, који су у претходном периоду остварили значајне резултате на Републичким такмичењима у оквиру школског спорта.

Пријему су, осим спортиста, присуствовали и њихови тренери, наставници, као и директори школа. Градоначелник је ову прилику искористио како би талентованим спортистима честитао на постигнутим резултатима, поручивши им да су они понос Сомбора, будући да га представљају у најлепшем светлу, а затим су, заједно са чланицом Градског већа и председником Спортског савеза Града Сомбора, разговарали о искуствима са такмичења, затим условима тренирања, као и о плановима и циљевима у наредном периоду. На самом крају, младим спортистима су уручени поклони, као награда за постигнуте резултате.

Градоначелник Сомбора истакао је да локална самоуправа годинама уназад улаже у школски спорт, са циљем пружања подршке и подстицаја свим младим спортистима, који им на најбољи могући начин то враћају, постизањем сјајних резултата.