УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА СПОРТИСТЕ ИЗ КИК БОКС КЛУБА „КОБРА“

Градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић, заједно са чланицом Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство Антонијом Нађ Косановић, уприличио је пријем за Немању Ковача и Огњена Димића, те Александра Ковача, спортисте и тренера Кик бокс клуба „Кобра“ Сомбор, поводом остварених успеха на такмичењима у претходном периоду.

Немања Ковач је учествовао на кик бокс првенству Србије у Лазаревцу, где је у дисциплини „kick light“, после три узбудљива меча однео победу и титулу најбољег, чиме је додао још једну златну медаљу у своју колекцију. Поред тога, Огњен Димић је учествовао у ММА борби у Шпанији где је, иако бољи, меч завршио нерешеним резултатом, али с поносом одбранио име клуба испред ког се борио.

Током разговора са спортистима, градоначелник Ратковић је рекао да је увек позитивно видети младе спортисте који својим примером мотивишу и осталу омладину да се укључе у бављење спортом и да ће као Град, наставити да пружа подршку свим спортистима и спортским удружењима како би услови и квалитет рада били што бољи и погоднији за још веће резултате и успехе.

Град Сомбор кроз више пројеката и конкурса подржава рад спортских удружења и спортиста, од унапређења спортске инфраструктуре и суфинансирања годишњих програма спортских клубова, до стипендирања најперспективнијих спортиста, како би се што више младих бавило спортом и здравим начином живота.