У ТОКУ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ ЈОШ ДВЕ НЕАСФАЛТИРАНЕ УЛИЦЕ У ГРАДУ

У склопу пројекта асфалтирања неасфалтираних улица у граду, завршени су радови на асфалтирању Динарске улице, а приводе се крају и радови на асфалтирању Улице Браће Ђулинац у Сомбору. Тим поводом, радове је обишао члан Градског већа за област комуналне делатности и инвестиција Ђорђе Зорић, у присуству представника Месних заједница „Горња Варош“ и „Црвенка“.

Радови у Динарској улици су подразумевали ископе и насипање слоја песка и туцаника, након чега се приступило асфалтирању у дужини од 150 метара и ширини од 3,5 метара. Када је реч о асфалтирању Улице Браће Ђулинац, приводе се крају радови на асфалтирању у дужини од 100 метара, где су поред ископа и припремних радова за асфалтирање, постављене и каналице за одвођење атмосферске воде.

Завршетком ових радова још две улице у граду ће имати модеран и функционалнији коловоз, а градски већник Ђорђе Зорић је том приликом поручио да ће Град наставити са овим пројектом и у наредном периоду како би се и остале неасфалтиране улице асфалтирале и како би се додатно повећала безбедност свих учесника у саобраћају.

Извођач радова је „Војпут“ д.о.о. Суботица.