УРЕЂЕЊЕ ПРОСТОРА ОКО СПОРТСКИХ ТЕРЕНА У БАЧКОМ МОНОШТОРУ

У оквиру пројекта партиципативног буџетирања, у току су радови на уређењу простора око спортских терена у Бачком Моноштору. Постављено је осветљење на рукометном и кошаркашком терену, постављен је мобилијар и заштитна мрежа око рукометног терена, а у току су радови на постављању трибина. Тим поводом, радове је обишао члан Градског већа за област финансија и привреде Сава Дојић, у присуству представника Месне заједнице „Бачки Моноштор“ и извођача радова ЈКП „Зеленило“ Сомбор.

Приликом обиласка спортских терена, већник Сава Дојић је изјавио: „Завршен је још један пројекат партиципативног буџетирања. Испунили смо жељу становника Бачког Моноштора који су овај пројекат изгласали, а наставићемо и даље са радовима на уређењу свих месних заједница, како у граду, тако и на селима, како би побољшали квалитет живота свих наших суграђана“.

Град Сомбор у континуитету наставља са улагањем новчаних средстава из партиципативног буџета којима се за сваку месну заједницу сваке године реализује по један пројекат по већинском изгласавању те месне заједнице.