УРЕЂЕЊЕ ВИШЕ УЛИЦА У СТАПАРУ И РАСТИНИ

У оквиру партиципативног буџетирања, завршени су радови на асфалтирању Партизанске улице у Стапару, а исте су обишли члан Градског већа за област финансија и привреде Сава Дојић и члан Градског већа за област комуналне делатности и инвестиција Ђорђе Зорић. Том приликом, градски већник Дојић се у присуству представника Месне заједнице „Стапар“ и надзорног органа испред ЈКП „Простор“ Сомбор, уверио у квалитет завршених радова, те изјавио да је још један пројекат партиципативног буџетирања успешно реализован.
Поред тога, завршени су радови и на реконструкцији улице Атанаска Лазића у Стапару, у склопу којих је улица асфалтирана у дужини од 110 метара и уређене банкине. Такође, банкине су уређене и у улици краља Петра I у дужини од 387 метара, чиме је знатно повећана функционалност и безбедност за учеснике у саобраћају који ову улицу користе.
Када је у питању насељено место Растина, градски већник Зорић је данас у присуству представника Месне заједнице „Растина“ и ЈКП „Простор“, обишао завршене радове на реконструкцији паркинга код основне школе и вртића у Растини, као и радове на реконструкцији Средње улице, која се ради у дужини од 200 метара. Радови обухватају постављање горњег хабајућег слоја асфалта и уређење банкина.
Наведене радове финансира Град Сомбор, а извођач радова је „Војпут“ д.о.о. Суботица.