УРУЧЕНИ УГОВОРИ О СУФИНАНСИРАЊУ ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА КОЈА НЕГУЈУ ИДЕНТИТЕТ НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА – НАЦИОНАЛНИХ ЗАЈЕДНИЦА

У Колегијум сали у згради Жупаније, данас су свечано уручени уговори о суфинансирању удружења грађана која негују идентитет националних мањина – националних заједница. Испред локалне самоуправе, уговоре је уручио члан Градског већа за област националних мањина и сарадње са верским заједницама Силард Јанковић, који је том приликом поздравио представнике удружења грађана и пожелео им пуно успеха у даљем раду.

„Драго ми је што сте се одазвали овом позиву. Ми сарађујемо већ неколико година сасвим коректно и верујем да ћемо наставити са том сарадњом и даље. Верујем да сте задовољни добијеним средствима и верујем да ће вам значити у остварењу ваших циљева и програма“, рекао је градски већник Јанковић.

Овим конкурсом, суфинансирају се програми и пројекти девет удружења, за шта је из буџета Града издвојено 2.000.000,00 динара.

Уручењу уговора присустовале су и Марија Јерковић, начелница Одељења за друштвене делатности и Јована Грујић, саветница у Одељењу за друштвене делатности.