ОДРЖАН ДРУГИ ПО РЕДУ „БРЕГ ФЕСТ“

У организацији Месне заједнице „Бачки Брег“, а под покровитељством Града Сомбора, одржан је други по реду „Брег фест“ који је окупио велики број врсних мајстора у кувању паприкаша и бројних суграђана који су присуствовали самом догађају.  Испред локалне самоуправе, суграђане је поздравио градоначелник Антонио Ратковић који се захвалио домаћинима на организацији овако лепог догађаја, те додао да ће Град додатно подржати овакве манифестације како би биле још боље и успешније.

„Драги моји Брежани, драги моји гости из осталих насељених места, велика ми је част што могу да вам се обратим испред Града Сомбора. Срце ми је заиста пуно када видим да нешто што смо сањали пре пар година, а то је да у сваком насељеном месту организујемо по неку манифестацију, у томе и успемо, а сада смо већ на другом „Брег фесту“ и подигнута је лествица горе, тако да ће организаторима следеће године бити значајно теже да овај успех надмаше. поред кувања паприкаша сви Брежани, али и остали наши гости из других места, моћи ће да уживају у концерту Џенана Лончаревића. Као Град ћемо у наредним годинама додатно подржати манифестације у свим насељеним местима јер верујем да то значи мештанима, али и посетиоцима који сигурно да имају шта да виде када дођу код нас“, рекао је градоначелник Ратковић у свом обраћању.

Као знак захвалности за организацију „Брег фест-а“ и свега оног што чини за ово насељено место, градоначелник Антонио Ратковић уручио је урамљену слику и дрес ФК „Динамо 1923“ организатору и секретару Месне заједнице „Бачки Брег“ Мију Кришти.

У уводном делу програма, госте су забављали Милан и Милош на хармоници и квалијатури, а за крај програма, бројна публика могла је да ужива у изванредном концерту Џенана Лончаревића.