ЗА ДАН МЛАДИХ, 12. АВГУСТА, „МУЗИКА НА ТОЧКОВИМА 2017“, ОД 19.00 ДО 21.00 ЧАСОВА

Млади Сомборци имаће могућност да ове године свој ДАН, 12. август Међународни дан младих,  обележе пратећи мобилну бину улицама: Степе Степановића, Стапарским  путем, Самка Радосављевића, Алексе Шантића, Фрушкогорском улицом Првомајским булеваром, улицом Грује Дедића, Спортском, Арсенија Чарнојевића и  Париском  улицом до Трга Светог тројства.

Популарна „Музика на точковима 2017“ одвијаће се у редовном режиму саобраћаја у времену од 19.00 до 21.00 часова, 12 августа 2017. године.

Сагласност на одржавање манифестације дало је Одељење за комуналне делатности, имовинско-правне  и стамбене послове, а решење о могућности извођења манифестације ПУ Сомбор, Одељење саобраћајне полиције.

Камион, који ће послужити као мобилна бина,  и млади  са бициклима, на ролерима  или  „пешака“, кренуће испред Жупаније  у 18.45 часова и наведеним  градским улицама ширити позитивну енергију која младости никада не недостаје.

Организатори манифестације, уз финансијску подршку града Сомбора, су УГ „Сомборски омладински БООМ“ и  УГ „Сомборски едукативни центар“.

Послови информисања и односа са јавношћу