окт 11

50 ГОДИНА ДРУШТВА ЗА БОРБУ ПРОТИВ РАКА У СОМБОРУ

Друштво за борбу против рака у Сомбору обележило 50 година постојања

Друштво за борбу против рака у Сомбору обележило 50 година постојања

Друштво за борбу против рака у Сомбору обележило је 50 година постојања Свечаном академијом 10. октобра у Народном позоришту Сомбор.

„Педесет година није мало. Било је ту и лепих догађања, забележили смо већином лепе, оних који нису били лепи се мање сећамо. Препрека је било пуно, али ми смо опстали, опстаћемо и даље.  Надам се да ћемо и даље бити носиоци превенције малигних болести у локалној заједници, да ћемо јако добро сарађивати са здравственим институцијама, институцијама социјалне заштите, да ће нам локална самоуправа увек бити добар брат или сестра, тако да ћемо сви заједно остварити да се наши суграђани осећају сигурније и да могу да потраже савет и помоћ код нас“ рекла је председница удружења прим. др Ђерђи Шарић.

Педесетогодишњи рад Друштва за борбу против рака представљен је филмом, приређен је уметнички програм, а додељена су и признања. Захвалницу је у име Града Сомбора примио заменик градоначелнице Антонио Ратковић који се захвалио удружењу и председници Ђерђи Шарић и истакао да ће Град Сомбор, како и до сада, тако и у будуће, подржавати рад Друштва за борбу против рака.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација