мај 30

АМБАСАДОРИ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У АЛЕКСА ШАНТИЋУ И ЧОНОПЉИ

Дијана Шарац испред „ Амбасадори одрживог развоја и животне средине“ одржала практичну презентацију ученицима четвртог и шестог разреда

Дијана Шарац испред „ Амбасадори одрживог развоја и животне средине“ одржала практичну презентацију ученицима четвртог и шестог разреда

Животна средина представља једну од најзначајнијих тема за човечанство, а посебно њена заштита. Због тога је неопходно да се сви људи упознају са значајем заштите животне средине, нарочито најмлађа популација, и да се промени њихово схватање животне средине.

Схватајући значај одрживог развоја и заштите животне средине, Градска управа града Сомбора, неколико година  уназад ангажује стручњаке из организације „ Амбасадори одрживог развоја и животне средине“, с циљем едуковања ученика основних школа.

У уторак, 28.5.2019. године су одржане радионице у основним школама „Мирослав Антић“ у Чонопљи и „Алекса Шантић“ у Алекса Шантићу где су активно учествовали ученици четвртог и шестог разреда.

Ученици су активно учествовали у радионицама и стекли нова знања о енергетској ефикасности, рециклажи лименки и рециклажи употребљене тетрапак амбалаже.

Едукације ће се наставити и у септембру, организовањем радионица у основним школама у Бачком Брегу и Колуту.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација