јун 08

ЕКО КАРНЕВАЛ, ДЕЧЈА ОЛИМПИЈАДА, ПОСЕТЕ ПРЕДШКОЛАЦА ДРУГАРИМА ДРУГИХ ВРТИЋА, ЗА КРАЈ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У ПУ „ВЕРА ГУЦУЊА“

Олимпијада предшколаца

Олимпијада предшколаца

Крај школске године, не обележавају само „мали“ и  „велики“ матуранти, већ и предшколци у  Предшколској  установи  „Вера Гуцуња“.

Током ове седмице, поводом обележавања 5. јуна Светског дана животне средине организован је  „Еко карневал“, а дан касније 6. јуна организована је „Дечја спортска олимпијада“.

На отвореном терену Спортског центра „Соко“  у разним дечјим олимпијским дисциплинама учествовало је више од 400 деце  из 17 васпитно-образовних група.

Малишане је пре почетка надметања поздравила Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, деце и омладине, која је деци поручила да су спортске игре  „магичне и да им помажу да правилно развијају своје тело и да им помажу да буду здрави“.

„Кроз спортске игре се можете лепо дружити  и  помагати једни другима да савладате све спортске задатке“, казала је Нађ Косановић.

На крају надметања, заслужено, сви су добили медаље.

Данас је дан дружења, игре и посета вртића једних другима и дан када деца,  ради своје и безбедности других у саобраћају, пре изласка на улицу обуку  флуоресцентни  прслук.

Да деца добију светлећи прслук, већ неколико година побрине се локална самоуправа.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација