окт 19

ГРАЂАНИ ПУТЕМ ПРОЈЕКТА „ПАРТИЦИПАТИВНО БУЏЕТИРАЊЕ“ МОГУ УЧЕСТВОВАТИ У КРЕИРАЊУ  БУЏЕТА  ЗА 2018. ГОДИНУ

Град Сомбор и ове године у оквиру пројекта „Партиципативно буџетирање“ грађанима нуди могућност да учествују у креирању буџета за 2018. годину.

У позиву, који је Тим за имплементацију пројекта упутио грађанима наводи се: „Поштовани грађани и ове јесени имате могућност да се укључите у планирање буџета за наредну годину.  Уколико имате идеју за пројекат који би учинио живот у нашем граду квалитетнијим и лепшим, молимо вас да попуните УПИТНИК који дистрибуирамо путем „Сомборских новина“, у издању од 20. октобра 2017. године.  Од 20. октобра упитник  ћете моћи преузети и у Градском услужном центру, Трг цара Уроша 1, Сомбор (приземље Жупаније). Ви најбоље знате који простор желите да уредите у  вашој месној заједници или кварту. Негде су потребна дечја игралишта, негде рампе за особе са инвалидитетом, понегде паркови или паркиралишта за бицикле.“

Идеје за пројекат би требало да се односе искључиво на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе, јер се финансирање обезбеђује искључиво из средстава буџета града.

Предлози пројеката моћи ће се достављати и електронским путем, односно попуњавањем web упитника.

Електронска верзија упитника биће доступна на овом сајту у категорији банера од 20. октобра  (кликом на банер упитник ће бити доступан).  Попуњен упитник проследити на е-маил: participativno@sombor.rs .

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација