дец 25

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА: УЗАЈАМНА ПОДРШКА И САРАДЊА ДОПРИНОСЕ РАЗВОЈУ ГРАДА

Градоначелница се привредницима и осталим гостима захвалила на досадашњој сарадњи и изразила очеквиање да се са још бољом сарадњом настави у 2018. години

Градоначелница се привредницима и осталим гостима захвалила на досадашњој сарадњи и изразила очекивање да се са још бољом сарадњом настави у 2018. години

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и председник Скупштине града прим. др Зоран Парчетић, са сарадницима, приредили су пријем за привреднике и друге госте са којима су сарађивали током 2017. године.

Традиционални новогодишњи коктел организован  је 22. децембра 2017. године,  у великој сали зграде локалне самоуправе, а на сарадњи током текуће године присутнима се захвалила градоначелница.

„Окупили смо се при крају године јер сматрамо да смо са свима вама имали успешну сарадњу и да смо заједно урадили неке ствари које су важне за град Сомбор, за нашу локалну самоуправу у којој живимо. Наша је жеља да сарадња следеће године буде најмање оваква, ако не и далеко већа, јер је сарадња пут и начин који гарантује даљи напредак“, казала је Голубовић и додала да  само добра организација, заједнички циљеви и заједничка реализација циљева  доносе успех.

„Верујем да сте својим доласком показали и добру вољу за будућом сарадњом. Захваљујем се свима вама који сте, свако на свој начин, дали допринос да 2017. годину завршимо са, ипак, одређеним помацима и успесима. Сарађујући са верским заједницама урадили смо добре и позитивне ствари, а сарађивали смо добро и са нашим установама које су успешно трошиле буџетска средства. Успешни су били и  извођачи радова, а привредници су се у овој години показали као врло друштвено одговорни јер су подстакли многе добре ствари, подржали су и дали много иницијатива и то је нешто што је дало целокупан допринос развоју наше заједнице“, навела је Голубовић и свима пожелела успешну 2018. годину.

„Желим да у сарадњи са локалном самоуправом остварујете и своје личне, али и опште циљеве и да их видите као перспективу за развој“, обратила се званицама градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

                                                                   Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација