дец 03

ОДРЖАН ОТВОРЕН ДАН У МЗ ЧОНОПЉА

Душанка Голубовић градоначелница града Сомбора и Хелена Роксандић Мусулин, начелница градске управе града Сомбора

Душанка Голубовић градоначелница града Сомбора и Хелена Роксандић Мусулин, начелница градске управе града Сомбора

У суботу 1.децембра како је и  најављено Градоначелница града Сомбора Душанка Голубовић са тимом својих сарадника у просторијама МЗ Чонопља примила је грађане који су желели лично да разговарају са Градоначелницом и изнесу јој своје проблеме, захтеве, предлоге као и недоумице које се односе на свакодневни живот у Чонопљи.

И овде у Чонопљи велико интересовање грађана Чонопље за сусрет и разговор са градоначелницом града Сомбора потврдило је праву одлуку Градоначелнице да отвори своја врата за грађане, али у њиховим месним заједницама.

Двадесетак грађана се пријавило за разговор, а теме су биле различите. Велики број питања се односио на комуналну област и могућност побољшања услова живота свих мештана Чонопље.

Грађани који нису били у могућности да дођу на састанак, своја питања су послали у писаној форми, а одговоре ће од Градоначелнице добити на кућну адресу.

Састанку су осим Градоначелнице присуствовали и Хелена Роксандић Мусулин, начелница градске управе града Сомбора,  Горан Нонковић директор ЈКП „Простор“ Сомбор и Јасмина Бобић директорица ЈКП „Водоканал“ Сомбор.

Како би изашли у сусрет потребама грађана Сомбора, Градоначелница ће наставити да обилази Месне заједнице града Сомбора и прима грађане.

Следећи ОТВОРЕН ДАН одржаће се у Месној заједници „Стара Селенча“ у Сомбору  5. јануара, а грађани који нису у могућности да лично присуствују разговору, своја питања могу да пошаљу у писаној форми на адресу Месне заједнице „Стара Селенча“, Улица Далматинска 10, као и на мејл адресу: otvorenidani@sombor.rs

                                                                     Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација