ПЕХАР КВАЛИТЕТА НОВОСАДСКОГ САЈМА ДОДЕЉЕН ТУРИСТИЧКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ГРАДА СОМБОРА

Град Сомбор представљен је на 53. Сајму туризма у Новом Саду, од 17. до 19. новембра, током ког је Туристичка организација града Сомбора представила комплетну понуду нашег града и изазвала велико интересовање посетилаца сајма.

Tуристичкој организацији града Сомбора организатори су овом приликом доделили признање пехар квалитета Новосадског сајма. Плакета и пехар додељени су за значајан допринос очувању и унапређењу туризма на територији града Сомбора, а пехару су претходиле и златне медаље у 6 категорија: за унапређење еко туризма, за организацију туристичких манифестација, за понуду аутентичних сувенира, за сарадњу са градским установама културе и организацију фијакерске службе, за организацију водичке службе и за дизајн и визуелно представљање града Сомбора.

Поред Туристичке организације, на Сајму се представило још неколико излагача из Сомбора, а пехар квалитета додељен је ресторану „Стари фијакер“, док је последњег дана сајма Удружењу „Стапарска ружа“ свечано уручен сертификат „Најбоље из Војводине“.

Испред локалне самоуправе свечаном отварању 53. Сајма туризма у Новом Саду присуствовала је и помоћница градоначелника за област економског развоја и туризма Јована Миљевић.