апр 05

ПОЗИВ НЕЗАПОСЛЕНИМ ЛИЦИМА ДА СЕ ДО 13. АПРИЛА ПРИЈАВЕ НА ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР САРАДНИКА – ПОПИСИВАЧА У ПРОЈЕКТУ „РЕФОРМА ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ“

Комисија за избор пописивача  на терену,  у оквиру пројекта „Реформа пореза на имовину“, расписала је Јавни позив за избор 17 сарадника  (пописивача).

Грађани који желе да у својству сарадника /пописивача учествују у попису имовине потребно је да се у периоду од 10. до 13. априла 2018. године   пријаве Комисији за избор сарадника на терену.

Пријаве се подносе у затвореној коверти на шалтер 10, 11, или 12  у Градском услужном центру (приземље Жупаније), Трг цара Уроша 1, Сомбор, или редовном поштом на адресу: Градска управа града Сомбора, Трг цара Уроша 1, 25000 Сомбор, са назнаком „Јавни позив за избор сарадника (пописивача) у пројекту „Реформа пореза на имовину“.

Кандидат који жели да буде ангажован у својству пописивача потребно је да испуњава неколико услова: да је незапослено лице пријављено на евиденцији Националне службе за запошљавање, да је држављанин Републике Србије, да је пунолетно лице, да има пребивалиште на територији града Сомбора, да има (минимум) средњу стручну спрему и друге услове.

Јавни позив доступан је овде.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација