нов 03

ПРИВРЕДНИЦИ ДОНИРАЛИ ГРАДУ ДЕЧЈА ИГРАЛИШТА

ПРИВРЕДНИЦИ ДОНИРАЛИ ГРАДУ ДЕЧЈА ИГРАЛИШТА

Потписивању уговора претходило је поздравно обраћање градоначелнице Душанке Голубовић, која је захвалила председнику Скупштине Града Сомбора др Зорану Парчетићу, на чију иницијативу је акција покренута и сомборским привредницима који су се прикључили акцији и тако потврдили приврженост свом граду.

– Овим лепим чином, захваљујући коме ће деца у граду добити уређен простор за разоноду, показали сте један друштвено-одговоран приступ према локалној заједници и дали прави пример свима који се баве бизнисом, истакла је градоначелница Голубовић.

Игралишта за децу ће бити постављена на пет потпуно нових локација у граду и то: у улици Вукице Митровић, на Апатинском путу код угла са улицом Илије Бирчанина и Далматинске, код вртића на Јосићком путу, код „Логора“ и у насељу код Градске хале „Мостонга“.

sl2

– Свих пет дечјих игралишта ће бити опремљено новим љуљашкама, тобоганима, клацкалицама, вртешкама и пењалицама, рекао је председник Скупштине града др Зоран Парчетић и најавио да ће се потрудити да се у наредном периоду анимирају људи добре воље и обезбеде донације за уређење дечијих игралишта на још шест градских локација.

Уговоре са градоначелницом су потписали: Милош Комазец, директор „Агроплус доо“ Сомбор, Владимир Сабадош, директор Пољопривредне стручне службе, Ален Реџић, у име директора „Сомбор елоктро“ доо, Младен Ђуришић, директор „Вожда“ доо и Драго Наранџић, директор „Наташа- комерца“.

Градоначелница се захвалила и директорима јавних комуналних предузећа Горану Нонковићу („Простор“), Николи Пајићу („Чистоћа“), Миодрагу Пуповцу („Зеленило“) и Страхињи Шљукићу („Водоканал“) и Немањи Мартићу, директору фирме „Сапутник-М“доо који су учествовали у геодетским радовима и радовима на припреми терена.

Званична интернет презентација