САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ГРАДА СОМБОРА ПОКЛАЊА 120 АУТО СЕДИШТА

Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора обезбедио је 120 ауто седишта за наше најмлађе суграђане и овим путем упућује јавни позив родитељима/старатељима деце рођене у 2021. и 2022. години, уколико им је потребно седиште, да се пријаве слањем података на мејл autosedista@sombor.rs.

Услови за добијање бесплатног ауто седишта су да је дете рођено у 2021. или 2022. години, да станује на територији Града Сомбора и да није добило седиште на поклон од града. Мејл треба да садржи следеће податке: име и презиме родитеља/старатеља, адресу становања, контакт број телефона и датум рођења детета.

Јавни позив отворен је од  6. маја у 12,00 часова до 10. маја 2022. године у 12,00 часова.

Пријаву шаље родитељ/старатељ (не може се слати без њихове сагласности) и слањем једног мејла може се добити једно седиште.

Првих 120 родитеља/старатеља који пошаљу пријаву, која испуњава све наведене услове, добиће ауто седиште и биће обавештени о времену и месту преузимања.

Савет за безбедност саобраћаја града Сомбора набавку ауто седишта финансирао је преко наплате казни несавесним возачима на територији Града Сомбора, као што се финансирају и друге активности које Савет спроводи.