мар 29

САВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ПРИПРЕМИО РОТАЦИОНА СВЕТЛА ЗА ТРАКТОРЕ

За трактористе и рефлектујући троуглови

Сезона радова у пољопривреди је почела и све више трактора је на путевима. Због тога је једна од акција Савета за безбедност саобраћаја на путевима града Сомбора, намењена  управо трактористима, али  и другим власницима спорих возила.

Акција је започела данас, 29. марта, у Бездану где су трактористима подељена ротациона светла и табле за обележавање спорих возила у саобраћају.

„Подела ће бити настављена наредних дана и чланови Савета за безбедност ће обићи сва сомборска села и салашка насеља и делити ротациона светла и рефлектујуће троуглове трактористима“, најавили су председник Савета за безбедност саобраћаја и заменик градоначелнице Антонио Ратковић и Мирослав Ковачић, члан Савета и члан Градског већа  за комуналну делатност и инвестиције.

Приликом уручења ротационих светала Милан Глумац, начелник Одељења саобраћајне полиције Полицијске управе у Сомбору, није пропустио прилику да трактористима укаже на  опасности које у саобраћају могу настати услед небезбедног понашања и непоштовања правила саобраћаја.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација