СОМБОР ДОМАЋИН ФИНАЛНОГ ТУРНИРА ОДБОЈКЕ НА ПЕСКУ

Град  Сомбор у сарадњи са Спортским савезом града организује „Финале Банка Поштанска штедионица лиге у одбојци на песку“.

Сомбор је домаћин завршног турнира које ће се одржати од 16. До 18. августа 2018. Године на Тргу Светог Тројства. Ни један град никада до сада сем Београда није добио организацију финалног турнира , а ту привилегију је сада добио Сомбор.

Одбојкашки савез Србије је препознао потенцијал који има Сомбор, те је ово велика част за Сомбор, али у исто време и велика обавеза за све у граду да ово занимљиво и квалитетно такмичење буде организовано на високом нивоу.

На тргу Светог Тројства и ове године су постављена два терена са осветљењем на којима се организују и мечеви у вечерњим терминима. И ове године, као и ранијих, организован је међународни рекреативни турнир на којем је учешће узело око 100 рекреативних играча одбојке на песку. Иначе, турнир је на програму од 13. до 15. августа и он је својеврсни увод у овогодишњи завршни – финални турнир у одбојци на песку.

На завршном турниру ће се појавити најбољи српски парови – репрезентативци у одбојци на песку који су ове године почели да постижу значајне резултате на међународним турнирима. За финални дан, у суботу, 18. августа, очекује се долазак више наших прослављених бивших одбојкашких репрезентативаца.

Сви заинтересовани грађани могу до суботе 18. августа, да дођу на Трг Светог Тројства и пропрате занимљиве мечеве који се играју у нашем граду.

                                                                         Послови информисања и односа са јавношћу